Μενού

BRANDS – Εταιρίες

Στο διαδικτυακό μας κατάστημα, προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποικιλία επιλογών από αναγνωρισμένες εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής και επιδιώκουμε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή σχέση – απόδοση του προϊόντος με την τιμή. Πάνω από όλα όμως, μας ενδιαφέρει η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων. Έτσι, επιλέγουμε να εμπορευόμαστε εταιρίες, οι οποίες διαθέτουν τα απαραίτητα και όσο το δυνατόν περισσότερα  πιστοποιητικά ποιοτικής και ασφαλούς διαδικασίας παραγωγής και τυποποίησης,  μεταξύ των οποίων εγκρίσεις από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ), πιστοποιήσεις Good Manufacturing Practices (GMP), πρωτόκολλα ασφαλείας ISO 22000, ακόμη και πιστοποιητικά Kosher ή και πιστοποιητικά βιολογικής / οργανικής προέλευσης συστατικών όπου αυτά διατίθενται.

AOR1

H Advanced Orthomolecular Research (AOR) είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής του Καναδά. Λειτουργεί από τις αρχές της δεκαετίας του 90, παρέχοντας ποιοτικά σκευάσματα στους πελάτες της στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρειο Αμερική. Κατασκευάζει τα προϊόντα της με δόσεις ενεργών συστατικών, τέτοιων που να προσομοιώνουν αυτές που χρησιμοποιούνται στις κλινικές δοκιμές, ώστε να παρέχεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα τους. Σαν εταιρία ακολουθεί αυστηρότατες προδιαγραφές παραγωγής των προϊόντων, όπως αυτές καθορίζονται και παρακολουθούνται στην εφαρμογή τους από τις σχετικές υπηρεσίες του  Natural Health Products Directorate  (NHPD) του Καναδά. Η εταιρία λειτουργεί βάσει των κανόνων Καλών Πρακτικών Παραγωγής (GMPs) συν του ότι όλα τα τελικά της προϊόντα αλλά και οι πρώτες ύλες ελέγχονται συνεχώς από ανεξάρτητα εργαστήρια, ώστε να εξασφαλίζεται πλήρως η καθαρότητα, η ασφάλεια και η ποιότητά τους.

astrasuperfoods_1370846845_140

Η Α.Μ.Η Superfoods είναι ίσως η πιο γνωστή παγκόσμια ελληνική εταιρία παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής. Προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων η οποία περιλαμβάνει και πολλές από τις υπερτροφές που καλλιεργούνται και χρησιμοποιούνται  στην Ελλάδα από τα αρχαία χρόνια. Τα εργαστήρια της εταιρίας είναι πιστοποιημένα με  ISO 9001 και ISO 2200, ενώ οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι πιστοποιημένες ως non-GMO (μη γενετικά τροποποιημένες).

flora-udos-logo
Η  Flora παρασκευάζει και προμηθεύει τους πελάτες της με άριστα προϊόντα βοτάνων από το 1965. Είναι η παρασκευάστρια εταιρία μιας από τις πιο γνωστές φόρμουλες βοτάνων στον κόσμο, της  Flor•Essence®. Όλα τα προϊόντα της Flora παρασκευάζονται ακολουθώντας τις Πρακτικές Καλής Παραγωγής  (GMP) σε εγκαταστάσεις που ελέγχονται συχνά από τις κρατικές Υπηρεσίες Υγιεινής των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αλλά και του Καναδά. Επιπρόσθετα, η Flora διαθέτει πιστοποιητικό οργανικού καλλιεργητή αλλά και παρασκευαστή (Quality Assurance International). Στους συνεργάτες της περιλαμβάνονται παραδοσιακές εταιρίες του χώρου, όπως τη  Salus-Haus, πολύ γνωστή και βραβευμένη εταιρία για το σκεύασμα υγρού σιδήρου  Floradix® αλλά και για το γεγονός ότι ήταν η πρώτη εταιρία που έλαβε πιστοποίηση «Eco-Audit Directive» από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα αλλά και την Dr Dünner γνωστή Ελβετική εταιρία με προϊόντα αναγνωρισμένης αξίας όπως το Sambu®Guard.

H εταιρία Himalaya είναι από τις πιο παλιές και γνωστές εταιρίες φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής και βοτάνων στην Ινδία με λειτουργία από τα μέσα της δεκαετίας του ΄30. Σήμερα διαθέτει μια μεγάλη μονάδα παραγωγής στην Ινδία, η οποία ακολουθεί τις μοντέρνες Πρακτικές Καλής Παραγωγής (GMP) γεγονός που εξασφαλίζει την ποιότητα, την ασφάλεια και την ακριβή περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες των προϊόντων της.  Η Himalaya επίσης ακολουθεί τα πρωτόκολλα του WHO (World Health Organization) που ισχύουν παγκόσμια για τις φόρμουλες βοτάνων ενώ διενεργεί συνεχόμενους ελέγχους για να διασφαλίζει την προέλευση των βοτάνων που χρησιμοποιεί αλλά και την καθαρότητά τους. Τα προϊόντα της διατίθενται σήμερα σε πάνω από 90 χώρες και προτείνονται από 400.000 γιατρούς και ομοιοπαθητικούς παγκοσμίως.

logo_150_LAMBERTS

Η Lamberts είναι η πρωτοπόρος εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής της Μεγάλης Βρετανίας που παράγει και προμηθεύει τα φαρμακεία και τους ειδικούς γιατρούς ανά την Ευρώπη με διατροφικά σκευάσματα και φόρμουλες βοτάνων από το 1982.

Όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο ακολουθώντας τις αρχές Καλών Πρακτικών Παραγωγής (GMP)  και ελέγχονται από τον Υγειονομικό Οργανισμό της  Μεγάλης Βρετανίας.

Η Lamberts διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία, πάνω από 150 σκευασμάτων, τα οποία συντίθενται έτσι ώστε οι δραστικές τους ουσίες να προσομοιάζουν σε ποσότητα αυτές που χρησιμοποιούνται και κρίνονται αποτελεσματικές σε κλινικές μελέτες.

natures_plus_logo.8501063899f8a34e7967fce74b0b7863

Η Nature’s plus δραστηριοποιείται στο χώρο από της αρχές του 1970.  Προσφέρει μια ποικιλία πάνω από 1200 σκευασμάτων φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής προκειμένου να  ικανοποιεί όλες τις προσωπικές απαιτήσεις των πελατών της. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της ελέγχονται από σχετικές κρατικές Υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπως ο FDA και ο NSF, ενώ ακολουθούν και τα πρότυπα Καλών Πρακτικών Παραγωγής  (GMP).  Ο Οργανισμός Health Canada (αντίστοιχη Υπηρεσία με τον  FDA)  έχει επίσης  δώσει σχετικές άδειες λειτουργίας στην εταιρία. Τέλος η Nature’s Plus ήταν η πρώτη εταιρία παγκοσμίως, στον τομέα παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής, η οποία πιστοποιήθηκε παράλληλα από τα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά πρότυπα παραγωγής οργανικών προϊόντων.

now_logo_spot_195742271

Η NOW Foods ιδρύθηκε το 1968 και από τότε έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο εμπορικά επιτυχημένες εταιρίες του χώρου. Σήμερα διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής στον κόσμο. Πολλά δε, από τα προϊόντα της έχουν κερδίσει διάφορα διεθνή βραβεία τα οποία εκτίθενται σε σχετική ιστοσελίδα της εταιρίας  http://www.nowfoods.com/AboutUs/Awards. Αρκετά επίσης από τα προϊόντα της κατασκευάζονται από πρώτες ύλες που είναι πιστοποιημένες ως μη γεννητικά τροποποιημένες και διαθέτουν πιστοποιητικά οργανικής προελεύσεως από την Quality Assurance International (QAI).

logo_150_Solgar_logoΗ Solgar είναι μια από τις παλαιότερες και πιο αναγνωρίσιμες εταιρίες  παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής, ενεργή από το 1947. Παράγει ποιοτικά σκευάσματα, έχει πολλά βραβεία για τις διάφορες φόρμουλες που έχει αναπτύξει κατά καιρούς ,ενώ είναι πολύ γνωστή για τα χαρακτηριστικά γυάλινα  δοχεία / περιέκτες που χρησιμοποιεί τα οποία είναι 100% ανακυκλώσιμα, ενώ βοηθούν στην προστασία του εσωτερικού προϊόντος από τον ήλιο, την  υγρασία, τις οσμές έτσι ώστε οι δραστικές ουσίες να διατηρούν την αποτελεσματικότητά τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Solgar ακολουθούν όλα τα πρότυπα Καλών Πρακτικών Παραγωγής (GMP) και προσπαθούν πάντα να είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Πολλά από τα σκευάσματα της εταιρίας διαθέτουν επίσης πιστοποιητικά  Kosher και  Halal (HFA).

vrp-coupons-logo-png

Η Vitamin Research Products (VRP) είναι μια εταιρία που αναπτύχθηκε από μια ομάδα γιατρών και διατροφολόγων με δεκαετίες εμπειρίας (από το 1979) στο χώρο της ανάπτυξης και παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής. Όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η εταιρία ακολουθεί τα πρότυπα Καλών Πρακτικών Παραγωγής (CGMPs)  που αφορούν τόσο τις πρώτες ύλες όσο και στα τελικά προϊόντα. Σαν ένα επιπλέον βήμα στη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων της η εταιρία παρακολουθείται στενά από κρατικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών όπως ο NSF (National Science Foundation), οι οποίες διεξαγάγουν ανεξάρτητα τεστ και πιστοποιούν σχετικά.

ZeinPharma

Η ZeinPharma είναι μια από τις πρωτοπόρους εταιρίες παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής της Γερμανίας και προμηθεύει με ποιοτικά προϊόντα ολόκληρη την Ευρώπη. Η εταιρία διατηρεί τις υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις της κοντά στην Φρανκφούρτη. Όπως όλες οι γερμανικές εταιρίες, έτσι και η ZeinPharma υπόκειται στους αυστηρότατους νόμους παραγωγής και εμπορίας της Γερμανίας. Αυτοί περιλαμβάνουν ιδιαίτερα αυστηρούς και συχνούς ελέγχους της διαδικασίας παραγωγής και τυποποίησης από τις Υγειονομικές Αρχές και Υπηρεσίες της Γερμανίας ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτα η υγιεινή και η ασφάλεια στο χώρο παραγωγής. Πολλά από τα σκευάσματα της εταιρίας είναι 100% φυσικά και οργανικά (βιολογικά) και διαθέτουν το σχετικό πιστοποιητικό ISO 9001.