Μενού

Ποιοί είμαστε

Εργαζόμαστε σε ένα φαρμακείο στην Βόρειο-δυτική Ελλάδα. Η ομάδα μας αποτελείται από Φαρμακοποιό, Έργοφυσιολόγο -Γυμναστή και Γεωπόνο Επιστήμης Τροφίμων. Για χρόνια παρακολουθούμε την επιστημονική έρευνα όσον αφορά εναλλακτικές, παραδοσιακές φυσικές θεραπείες για πολλά από τα σύγχρονα προβλήματα υγείας. Πολλές φορές χρειάστηκε να προτείνουμε τέτοιου είδους εναλλακτική προσέγγιση σε δικούς μας ανθρώπους με προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτης, οι καρδιοπάθειες και ο καρκίνος.

Ο στόχος μας είναι να συλλέξουμε και να αξιολογήσουμε όσον το δυνατόν καλύτερα την επιστημονική γνώση και έρευνα, που αφορά στην θετική επίδραση που μπορεί να έχει στην ανθρώπινη υγεία η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής και η προσφορά στους πελάτες μας τόσο των παραπάνω πληροφοριών όσο και ποιοτικών συμπληρωμάτων (βιταμινών, μετάλλων, βοτάνων, αμινοξέων κτλ) ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες.

Προσπαθούμε να εστιάσουμε σε επιστημονικές έρευνες που έγιναν σε ανθρώπους και όχι απλές εργαστηριακές μελέτες ή έρευνες σε πειραματόζωα. Έτσι πιστεύουμε πως μεγιστοποιούμε τα πιθανά οφέλη αλλά και εξασφαλίζουμε την ασφάλεια χρήσης  των σχετικών προϊόντων πάντα στο πλαίσιο οδηγιών χρήσης τους από τις κατασκευάστριες εταιρίες και σε συνδυασμό με την γνώμη του γιατρού σας.

Αφού αξιολογήσουμε τα οφέλη από τη χρήση κάποιου συμπληρώματος διατροφής ή φυσικής ουσίας γενικά προσπαθούμε να βρούμε και να προτείνουμε τον καλύτερο συνδυασμό για τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτης μας.

Πάντα συμβουλεύουμε τους πελάτες μας (ιδιαίτερα αν λαμβάνουν κάποια φαρμακευτική αγωγή) να ενημερώνουν και το προσωπικό τους γιατρό αν πρόκειται να λάβουν κάποιο συμπλήρωμα διατροφής, αλλά δε παύουμε να πιστεύουμε ότι η ίδια η φύση κρύβει πολλές λύσεις στην πρόληψη και την συμπληρωματική θεραπεία ασθενειών και μπορεί να δουλέψει παράλληλα με τη σύγχρονη ιατρική προσέγγιση.

Τα φυσικά συμπληρώματα συνήθως δε δουλεύουν άμεσα ή ακαριαία. Πολλές φορές χρειάζεται συνεχή λήψη, π.χ. στη διόρθωση κάποιων ελλείψεων σε βασικά διατροφικά στοιχεία και αρκετός χρόνος για να εμφανιστούν ή και να διατηρηθούν πιθανά ευεργετικά αποτελέσματα. Καταλαβαίνουμε ότι η μακροχρόνια λήψη τους μπορεί να μην είναι φτηνή. Προσπαθούμε λοιπόν να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές προσφορές, να διευκολύνουμε οικονομικά την επαναγορά προϊόντων και να ανταμείβουμε σχετικά πελάτες ανάλογα με την παλαιότητά τους. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά στην σελίδα μας.

Καθημερινά παρακολουθούμε τις επιστημονικές εξελίξεις στον ιατρικό και φαρμακευτικό τομέα. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά φυσικές  μεθόδους αντιμετώπισης ασθενειών, ευεργετικών δράσεων, στη διατήρηση καλής υγεία και την επίτευξη μακροζωίας, νέες διατροφικές τάσεις και προγραμμάτων άσκησης. Προσπαθούμε να συλλέξουμε και να προσφέρουμε αυτές τις πληροφορίες και γνώσεις στους πελάτες μας μέσω του blog μας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσω του e-shop  μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε αποκλειστικά προϊόντα τα οποία μπορούν να υποστηρίζονται από επιστημονικές έρευνες όσον αφορά την αποδοτικότητά τους και την ασφάλειά τους και προέρχονται από εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής που έχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά ασφάλειας και ποιότητας παραγωγής  (όπως πιστοποιητικά  GMP, ISO 22000, Kosher κ.τ.λ.)  σε ανταγωνιστικές τιμές.